Kotlovi na pelet Interio 20 kW ThermoFlux

242.423 RSD

Kamini i peći na pelet ThermoFlux

Opis

Kotlovi na pelet Interio 20 kW ThermoFlux poseduju vodeni izmjenjivač i namenjen je priključenju na sistem centralnog grejanja. Pod ove vrste kamina većina toplotne energije se prenosi na vodu u sistemu za zagrevanje radijatora, a deo se isijava kroz staklo u prostor.

Thermoflux, sinonim za vrhunsku opremu za grejanje, predstavlja svoj elegantni model peći i kamina na pelet – INTERIO. Ova serija peći i kamina ne samo da pruža efikasno grejanje, već i postavlja nove standarde u estetici, funkcionalnosti i očuvanju životne sredine, čineći ih vrhunskim izborom u domenu opreme za grejanje.

INTERIO peći i kamini na pelet na pelet donose revolucionarnu udobnost u domove korisnika. Koristeći pelete kao čist izvor goriva, ova serija uređaja obezbeđuje stabilno i konstantno održavanje toplote uz minimalne emisije štetnih gasova, pridonoseći ekološkoj održivosti. Jedna od ključnih karakteristika INTERIO modela je sofisticirana tehnologija upravljanja. Sa pametnim sistemima kontrole temperature i automatskim doziranjem peleta, korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim grejanjem, prilagođavajući ga svojim preferencama i potrebama.

Estetski dovršeni, INTERIO peći i kamini na pelet dodaju notu elegancije u svaki prostor. Njihov moderni dizajn nije samo funkcionalan, već i vizualno atraktivan, čineći ih istovremeno i izvorom toplote i dekorativnim elementom u domu. INTERIO modeli su rezultat posvećenosti Thermofluxa inovacijama. Sa visokom energetskom efikasnošću i minimalnim uticajem na životnu sredinu, ovi uređaji pružaju ne samo optimalno grejanje već i iskustvo udobnosti koje zadovoljava zahteve savremenog načina života.

Thermoflux INTERIO peći i kamini na pelet su sinonim za vrhunsku opremu za grejanje. Ova serija uređaja predstavlja spoj estetike, tehnološke izvrsnosti i ekološke odgovornosti, čineći ih idealnim izborom za one koji žele kombinaciju funkcionalnosti i sofisticiranog dizajna u svojim domovima.

Kotlovi na pelet Interio 20 kW ThermoFlux su spremni za ugradnju i imaju ugrađenu cirkulacionu pumpu, ekspanzionu posudu i sigurnosni ventil. Mogućnost programiranog paljenja i gašenja (4 puta dnevno paljenje, 4 puta dnevno gašenje), te mogućnost priključka sobnog termostata koji gasi kamin kada postigne zadatu temperaturu pružaju udobnost potpuno automatskog zagrevanja Vašeg doma kada god to poželite.

Kamini Thermoflux Interio spajaju lep dizajn, ekonomično zagrevanje i udobnost koje pruža centralno grejanje. Novi dizajn kombinacija je klasike i modernoga. Moderno dizajnirana vrata sa skrivenom ručkom odlično se slažu sa bočnim stranama od klasičnih ručno obrađenih keramičkih pločica. Plamen koji se vidi kroz staklo u Vašem će domu stvoriti ugodnu i gostoljubivu atmosferu. Dostupni su u tri boje keramike: crvena, bež i bela.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

627x625x1088mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

233kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

1-3,4kg/h

Nominalna snaga

18kW

Snaga u radijatorima

15,8kW

Snaga u zračenju

2,2kW

Grejna površina

70-120m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Kapacitet rezervoara

30kg

Količina vode

33l

Prečnik dimovoda

Ø80

Visina sredine dimovoda

230mm

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

94%

Boja

Bela, Bež, Bordo