Kotlovi na pelet Grande 28 kW Alfa Plam

273.327 RSD

Kotlovi na pelet Alfa Plam

Opis

Kotlovi na pelet Grande 28 kW Alfa Plam su sinonim za pouzdanost i održivost. Koristeći pelete kao čist i obnovljiv izvor goriva, ovi kotlovi pružaju konstantnu toplotu bez značajnog uticaja na životnu sredinu. Automatsko doziranje peleta i precizna kontrola temperature čine ih jednostavnim za upotrebu, prilagođavajući se dinamici potreba za grejanjem.

Alfa Plam postavlja standarde u oblasti grejanja sa svojom izuzetnom serijom kotlova na pelet, a model GRANDE predstavlja vrhunac inženjeringa i efikasnosti u domenu opreme za grejanje. Ovi kotlovi predstavljaju simbiozu visokih performansi, elegantnog dizajna i ekološke svesti, pružajući korisnicima savremeno i efikasno rešenje za grejanje prostora.

Estetski dovršeni, Alfa Plam GRANDE kotlovi na pelet unose sofisticiranost u svaki prostor. Njihov elegantan dizajn ne samo da doprinosi atmosferi doma, već i pokazuje posvećenost brenda prema spajanju funkcionalnosti i stila u svakom proizvodu. Pored visokih performansi i estetike, Alfa Plam GRANDE kotlovi na pelet donose i efikasnost. Sa inteligentnim kontrolama i naprednom tehnologijom, ovi kotlovi optimizuju potrošnju energije, smanjujući troškove grejanja dok istovremeno pružaju optimalnu toplotu. Ovi kotlovi su takođe odgovor na rastuću potrebu za ekološki prihvatljivim rešenjima za grejanje.

Kotlovi na pelet Grande 28 kW Alfa Plam smanjuju emisije štetnih gasova, doprinoseći očuvanju prirodne ravnoteže i čineći ih odličnim izborom za one koji žele spoj performansi i odgovornosti prema okolini.

Ukratko, Alfa Plam GRANDE kotlovi na pelet su simbol vrhunskog inženjeringa u svetu opreme za grejanje. Sa njihovim sofisticiranim dizajnom, visokim performansama i ekološkom svesti, predstavljaju idealno rešenje za one koji traže efikasno, estetski dovršeno i ekološki odgovorno grejanje prostora.

 • Specijalno čelično ložište od vatrootpornog čelika koje omogućuje dugi vek trajanja
 • Kotao izrađen od kotlovskog lima
 • Omogućava izbacivanje vazduha iz kotla
 • Funkcija – stabilizacija pritiska u kotlu i instalaciji grejanja
 • Svi ugrađeni elementi su proizvodi renomiranih evropskih proizvođača
 • Veliki kapacitet rezervoara za pelet
 • Omotač i vrata ložišta izrađeni od kvalitetnog lima koji je zaštićen farbom i lakom otpornim na visoke temperature.
 • Termička izolacija vrata ložišta vermikulitom kao i dodatna termička izolacija samog kotla mineralnom vunom smanjuje stepen odavanja toplote u prostoriji i povećava stepen iskorišćenja goriva.
 • Ložište izrađeno od specijalnog liva a kotao od namenskog kotlovskog lima.
 • Nedeljno programiranje rada kotla.
 • Mogućnost rada kotla na 5 nivoa snage.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

761x979x1400mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

344kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

1,7-6,7kg/h

Nominalna snaga

28kW

Grejna površina

110-180m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Kapacitet rezervoara

200kg

Količina vode

74l

Prečnik dimovoda

Ø80

Visina sredine dimovoda

244mm

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

91%

Boja

Crvena