Kotlovi na pelet BioLux 14 kW Radijator Inženjering

217.740 RSD

Kamini i peći na pelet Radijator Inženjering

Opis

Kotlovi na pelet BioLux 14 kW Radijator Inženjering su rezultat stručnosti Radijator Inženjeringa u stvaranju rešenja koja zadovoljavaju potrebe modernih domova. Koristeći pelete kao gorivo, ovi uređaji ne samo da pružaju konstantnu toplotu, već i smanjuju emisije štetnih gasova, čime doprinose održivom grejanju. Jedan od ključnih atributa BIOLUX modela je sofisticirana tehnologija. Sa automatskim doziranjem peleta i preciznim sistemima kontrole temperature, korisnici mogu uživati u jednostavnom i efikasnom grejanju, prilagođavajući postavke svojim potrebama. Ova serija uređaja pruža korisnicima potpunu kontrolu i udobnost u svom domu.

Radijator Inženjering, prepoznat kao lider u oblasti inovacija u grejanju, predstavlja svoj vrhunski model peći i kamina na pelet – BIOLUX. Ova serija uređaja ne samo da pruža efikasno grejanje, već i postavlja standarde u domenu inženjerskih rešenja i očuvanja životne sredine, čineći ih istaknutim predstavnicima opreme za grejanje.

Estetika BIOLUX peći i kamini na pelet dodatno ističe Radijator Inženjering kao brend posvećen funkcionalnom dizajnu. Moderni izgled i pažljivo izabrani materijali čine ove uređaje ne samo izvorom toplote, već i vizuelnim dodatkom enterijera, stvarajući prijatnu atmosferu u prostoru.

BIOLUX modeli su takođe odraz Radijator Inženjeringove posvećenosti energetskoj efikasnosti. Sa visokom efikasnošću u sagorevanju peleta, ovi uređaji pružaju toplotu uz minimalni gubitak energije, čineći ih optimalnim izborom za one koji žele smanjiti troškove grejanja.

U zaključku, Radijator Inženjering BIOLUX peći i kamini na pelet su simbol tehnološke izvrsnosti i brige o životnoj sredini. Ova serija predstavlja harmoniju između funkcionalnosti, estetike i energetske efikasnosti, čineći ih prvorazrednim izborom za sve koji teže savremenom i odgovornom načinu grejanja.

Kotlovi na pelet BioLux 14 kW Radijator Inženjering namenjeni su za montažu u samom objektu koji se greje. Nije potreban poseban prostor tj. kotlarnica. Međutim, zbog delikatnosti procesa sagorevanja koji se odvija u okviru stambenog prostora, prilikom odabira mesta montaže kao i prilkjučenja na dimnjak konsultovati stručna lica ovlašćena od strane proizvođaća ili direktno Radijator inženjering.

U okviru BIOlux-a instalirani su:

  • cirkulaciona pumpa,
  • ekspanziona posuda od 10 litara,
  • presostat vode,
  • presostat vazduha

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

606x600x1050mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

192kg

Tip goriva

Pelet

Nominalna snaga

11,90kW

Snaga u radijatorima

10,45kW

Snaga u zračenju

1,45kW

Grejna površina

40-70m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Kapacitet rezervoara

30-40kg

Količina vode

24l

Prečnik dimovoda

Ø80

Visina sredine dimovoda

180mm

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

>93%

Boja

Siva