Kotlovi na pelet Bosch 20 kW Brenn 2000

255.000 RSD

Kotlovi na pelet Bosch sa visokim stepenom iskorišćenja.

Opis

Kotlovi na pelet Bosch 20 kW su tropromajni čelični kotlovi sa visokim stepenom iskorišćenja. Set ćete odabrati na bazi dva podatka: raspoložiove visine dimnjaka i potrebne snage za grejanje.

Veoma je bitno da se koristi kvalitetan pelet, izrađen od drveta, koji garantuje ravnomeran i stabilan rad, i najmanju potrošnju u kilogramima.

Na gorionike PELET BRENN 2000 se može povezati sobni termostat, čime obezbeđujete da u sobama imate konstantnu temperaturu. Kada se dostigne željena temperatura, gorionik se gasi, a kada se spusti, ponovo se pali. Na ovaj način se štedi gorivo, a korisnici konačno imaju pravi komfor grejanja. Uz svaki gorionik isporučuje se transporter peleta sa pužnim mehanizmom. Transporter je povezan sa gorionikom, odnosno njegovom automatikom, i menja brzinu kretanja u skladu sa isprogramiranom snagom gorionika.

Automatika

Na gorioniku se nalazi integrisana automatika sa tekst displejom za programiranje rada gorionika. Povezivanje i programiranje može izvršiti samo ovalašteni serviser.

Regulacija

Na gorionike se može povezati sobni termostat, običan ili programski, čime se obezbeđuje precizna regulacije temperature u prostoriji

Rezervoar

Kotlovi na pelet BOSCH 20 KW imaju u ponudi rezervoar zapremine 190 litara / 140 kg. Rezervoar je malih i kompaktnih dimenzija i lako se postavlja pored kotla. Ovaj rezervoar je dovoljan za grejanje kuće kvadrature ca. 100 m2 za ca. 3 do 5 dana.

Vrata za montažu pelet gorionika

Vrata su sastavno deo svakog seta, a mogu se i posebno poručiti u slučaju da ugrađujete pelet gorionik na ranije kupljen kotao BOSCH.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Ostali kotlovi na pelet.

Dodatne informacije

Težina 270 kg
Dimenzije 700 × 850 × 1360 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kotlovi na pelet Bosch 20 kW Brenn 2000”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

×
×

Cart