Kotlovi na pelet EcoFlame Plus 25 kW Radijator Inženjering

285.000 RSD

Kotlovi na pelet Radijator Inženjering

Opis

Kotlovi na pelet EcoFlame Plus 25 kW Radijator Inženjering najnovije tehnologije i proizvodnje. Odlikuju se po veoma visokom stepenu iskorišćenja i izuzetno niskoj potrošnji. Radijator Inženjering, predvodnik u oblasti inovativnih rešenja za grejanje, predstavlja svoj vrhunski model kotlova na pelet – ECOFLAME. Ova serija kotlova ne samo da pruža efikasno grejanje, već postavlja nove standarde u domenu energetske efikasnosti, tehnološke naprednosti i očuvanja životne sredine, čineći ih izuzetnim rešenjem u svetu opreme za grejanje.

ECOFLAME kotlovi na pelet  karakterišu se visokom efikasnošću i inovativnom tehnologijom sagorevanja. Korišćenjem peleta kao goriva, ovi kotlovi pružaju stabilan izvor toplote uz minimalne emisije štetnih gasova, istovremeno pridonoseći smanjenju ekološkog uticaja. Jedna od ključnih prednosti ECOFLAME modela je sofisticiran sistem kontrole temperature i automatsko doziranje peleta. Ova napredna tehnologija omogućava korisnicima precizno podešavanje grejanja u skladu sa specifičnim zahtevima, što čini ove kotlove jednostavnim za upotrebu i izuzetno efikasnim.

Estetski dovršeni, ECOFLAME kotlovi na pelet unose sofisticiran dizajn u svaki prostor. Moderni izgled ovih kotlova ne samo da pridonosi vizuelnom dojmu, već ih čini i atraktivnim dodatkom u prostoru, spajajući funkcionalnost i estetiku na najvišem nivou. ECOFLAME modeli kotlova na pelet reflektuju i Radijator Inženjeringovu posvećenost energetskoj efikasnosti. Sa visokim stepenom iskoristivosti peleta, ovi kotlovi minimiziraju gubitak energije, pružajući istovremeno optimalnu toplotu i smanjujući troškove grejanja.

Kotlovi na pelet EcoFlame Plus 25 kW Radijator Inženjering predstavljaju vrhunsko rešenje za efikasno, moderno i održivo grejanje. Ova serija kotlova na pelet predstavlja sinergiju tehnološke izvrsnosti, estetskog dizajna i odgovornog pristupa prema okolini, čineći ih pravim izborom za one koji traže vrhunsku opremu za grejanje.

Prvi kompaktni kotao na pelet sa revolucionarnim vulkanskim ložištem. Novi model objedinjuje najsavremenija rešenja koja omogućavaju stepen iskorišćenja energije od preko 92% što ga čini vodećim u svojoj klasi i najboljim u odnosu cena – kvalitet. Vrhunska tehnologija smeštena u vrlo male spoljašnje dimenzije čini ovaj kotao savršenim za kuće i objekte koji imaju ograničen prostor za postrojenja.

Unošenje i instalacija čak i u najtežim uslovima, u podrumima i podstepenišnim prostorima, više nisu izazov. To što je skoro duplo lakši (375kg) od kotlova slične snage umnogome olakšava manipulaciju njime, pri čemu nije načinjena nijedna ušteda u debljini i kvalitetu materijala za izradu ložišta i izmenjivača toplote. Održavanje nikad nije bilo lakše. Samo jednim potezom poluge istovremeno se čiste sve cevi izmenjivača toplote što obezbeđuje konstantno visok stepen iskorišćenja energije sa niskim
utroškom peleta.

Budite sasvim bezbrižni i kad ste daleko od kuće jer je zahvaljujući povezivosti sa WiFI uređajima upravljanje grejanjem je sada postalo sasvim automatizovano. Sistem upravljanja dozvoljava i
nadogradnju za zagrevanje sanitarne vode ili akumulacije. Moguće je i proširenje kapaciteta dodatnim silosom za pelet od čak 320kg koji omogućavaju višednevnu autonomiju u radu. Kvalitet izrade i emisija štetnih gasova zadovoljavaju i najzahtevnije evropske standarde po direktivama EN303-5 pa ovaj model možemo nazvati kotlom budućnosti.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

935x690x1355mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

375kg

Tip goriva

Pelet

Nominalna snaga

25,27kW

Grejna površina

130-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Ne

Kapacitet rezervoara

65kg

Količina vode

81l

Prečnik dimovoda

Ø100

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

92,35/92,82%

Boja

Bela