Kotlovi na pelet EcoFlame Plus 25 kW Radijator Inženjering

285.000 RSD

Kotlovi na pelet Radijator Kraljevo

Opis

Kotlovi na pelet EcoFlame Plus 25 kW Radijator Inženjering su kotlovi na pelet najnovije tehnologije i proizvodnje. Odlikuju se po veoma visokom stepenu iskorišćenja i izuzetno niskoj potrošnji.

Prvi kompaktni kotao na pelet sa revolucionarnim vulkanskim ložištem. Novi model objedinjuje najsavremenija rešenja koja omogućavaju stepen iskorišćenja energije od preko 92% što ga čini vodećim u svojoj klasi i najboljim u odnosu cena – kvalitet.

Vrhunska tehnologija smeštena u vrlo male spoljašnje dimenzije čini ovaj kotao savršenim za kuće i objekte koji imaju ograničen prostor za postrojenja.

Unošenje i instalacija čak i u najtežim uslovima, u podrumima i podstepenišnim prostorima, više nisu izazov. To što je skoro duplo lakši (375kg) od kotlova slične snage umnogome olakšava manipulaciju njime, pri čemu nije načinjena nijedna ušteda u debljini i kvalitetu materijala za izradu ložišta i izmenjivača toplote.

Održavanje nikad nije bilo lakše. Samo jednim potezom poluge istovremeno se čiste sve cevi izmenjivača toplote što obezbeđuje konstantno visok stepen iskorišćenja energije sa niskim
utroškom peleta.

Budite sasvim bezbrižni i kad ste daleko od kuće jer je zahvaljujući povezivosti sa WiFI uređajima upravljanje grejanjem je sada postalo sasvim automatizovano. Sistem upravljanja dozvoljava i
nadogradnju za zagrevanje sanitarne vode ili akumulacije. Moguće je i proširenje kapaciteta dodatnim silosom za pelet od čak 320kg koji omogućavaju višednevnu autonomiju u radu.

Kvalitet izrade i emisija štetnih gasova zadovoljavaju i najzahtevnije evropske standarde po direktivama EN303-5 pa ovaj model možemo nazvati kotlom budućnosti.

 

PDF prospekt
Prospekt

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

935x690x1355mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

375kg

Tip goriva

Pelet

Nominalna snaga

25,27kW

Grejna površina

130-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Ne

Kapacitet rezervoara

65kg

Količina vode

81l

Prečnik dimovoda

Ø100

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

92,35/92,82%

Boja

Bela

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kotlovi na pelet EcoFlame Plus 25 kW Radijator Inženjering“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *