Kotlovi na pelet Thermo Pellet 12 kW MBS

223.118 RSD

Kamini i peći na pelet MBS

Opis

Kotlovi na pelet Thermo Pellet 12 kW MBS postavljaju standarde u domenu efikasnog grejanja. Sa automatskim doziranjem peleta i preciznim kontrolama temperature, ovi kotlovi pružaju konstantnu i ravnomernu toplotu bez nepotrebnog gubitka energije. Koristeći pelete kao obnovljiv izvor goriva, THERMO PELLET kotlovi ne samo da smanjuju troškove grejanja, već i doprinose očuvanju životne sredine. Kada je reč o kaminima i pećima na pelet, MBS kombinuje estetiku i funkcionalnost u seriji THERMO PELLET. Ovi uređaji ne samo da su efikasni grejači već i vizuelni dodatak svakom prostoru. Sa modernim dizajnom i sofisticiranim detaljima, MBS kamini i peći postaju središnji deo enterijera, stvarajući toplu i ugodnu atmosferu.

MBS, kao sinonim za vrhunsku opremu za grejanje, predstavlja svoje impresivne modele peći i kamini na pelet, sa posebnim naglaskom na seriji THERMO PELLET. Ovi uređaji ne samo da obezbeđuju efikasno grejanje, već su i odraz inovacija, udobnosti i ekološke odgovornosti.

Jedna od ključnih prednosti MBS THERMO PELLET serije je mogućnost prilagođavanja potrebama korisnika. Pametni kontrolni paneli i programabilne opcije omogućavaju korisnicima da lako upravljaju temperaturom i vremenom rada, pružajući potpunu kontrolu nad svojim grejanjem.

Oprema za grejanje MBS THERMO PELLET serije ne samo da pruža toplotu, već i odražava posvećenost brenda prema ekološkim vrednostima. Smanjenje emisija štetnih gasova i korišćenje obnovljivih izvora energije čine ove uređaje odgovornim izborom za sve one koji žele spoj efikasnosti i očuvanja prirode.

U zaključku, MBS THERMO PELLET serija peći i kamina na pelet predstavlja idealno rešenje za moderno grejanje. Sa kombinacijom napredne tehnologije, elegantnog dizajna i ekološke svesti, MBS potvrđuje svoju poziciju kao lidera u proizvodnji vrhunske opreme za grejanje.

Kotlovi na pelet Thermo Pellet 12 kW MBS za centralno grejanje MBS, nudi najekonomičnije zagrevanje celog stambenog prostora sa visokim kvalitetom koji obezbeđuje maksimalno iskorišćenje ekološkog goriva. Odličan dizajn, tri varijante boja garantuju da će se savršeno uklopiti u svaki ambijent. Ove peći na pelet poseduju integrisanu komandnu tablu preko koje je moguće programiranje rada do sedam dana unapred. Paljenje kotla je automatsko. U opseg isporuke ulazi i daljinski upravljač.

 • Dimenzije kotla (VxŠxD) – 1168x596x713
 • Nominalna snaga – 12 i 18kW
 • Snaga predata vodi – 9 i 14kW
 • Snaga predata okolini – 3 i 4kW
 • Ukupna snaga električnog dela – 550W
 • Prečnik dimnjače – Ø 80 mm
 • Stepen iskorišćenja 91 %
 • Temperatura izlaznih gasova: 115 C
 • Potrošnja peleta: 1.2 – 4.1 kg/h
 • Boje: Krem, bordo i siva
 • Garancija: 24 meseca

 

Napomena: peć ima motor ventilatora dimovodnih gasova snage 54W, motor dozatora peleta snage 45W kao i upaljač od 350W. Upaljač je uključen samo pri potpaljivanju peleta. Tokom rada peći pojedini motori rade u režimu koji je fabrički programiran.Takođe, postoji i cirkulaciona pumpa snage 60 W koja se povremeno uključuje.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

700x600x1170mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

197kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

1,2-4kg/h

Nominalna snaga

12kW

Snaga u radijatorima

8kW

Snaga u zračenju

4kW

Grejna površina

60-80m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Kapacitet rezervoara

30kg

Količina vode

46l

Prečnik dimovoda

Ø80

Visina sredine dimovoda

325mm

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

93,5%

Boja

Bordo, Krem, Siva