Kotlovi na pelet Uni Plus 25 kW Radijator Inženjering

245.100 RSD

Kotlovi na pelet Radijator Inženjering

Opis

Kotlovi na pelet Uni Plus 25 kW Radijator Inženjering namenjeni su sagorevanju drvenog peleta. Drveni peleti su dobijeni od 100% celuloze. Ostaci drveta pod visokim pritiskom su sabijeni u pelet prečnika 6mm i dužine 2-3cm. Radijator Inženjering, lider u oblasti inovativnih rešenja za grejanje, s ponosom predstavlja svoj vrhunski model kotlova na pelet – UNI. Ova serija kotlova ne samo da postavlja standarde u domenu energetske efikasnosti, već i pruža korisnicima pouzdano i ekološki održivo rešenje za grejanje domova i poslovnih prostora.

UNI kotlovi na pelet karakterišu se sofisticiranom tehnologijom i visokom efikasnošću sagorevanja. Korišćenjem peleta kao obnovljivog izvora goriva, ovi kotlovi pružaju konstantnu toplotu uz minimalne emisije štetnih gasova, čineći ih ekološki prihvatljivim izborom za održivo grejanje. Jedna od ključnih prednosti UNI modela je automatsko doziranje peleta, što omogućava precizno upravljanje potrošnjom i održavanje optimalne temperature. Ovaj nivo kontrole čini UNI kotlove jednostavnim za korišćenje, a istovremeno pruža korisnicima potpunu udobnost i efikasnost grejanja.

UNI modeli kotlova na pelet takođe donose niz funkcionalnosti koje olakšavaju svakodnevno korišćenje i prilagođavaju se različitim potrebama korisnika. Pametni sistemi za kontrolu temperature i programabilne opcije omogućavaju korisnicima da lako prilagode svoje grejanje prema vlastitim preferencijama i dinamici života. Pored visoke energetske efikasnosti, UNI kotlovi na pelet takođe su dizajnirani s naglaskom na sigurnosti. Integrirane bezbednosne funkcije obezbeđuju pouzdan rad i smanjuju rizik od potencijalnih problema, čineći ove kotlove pouzdanim i dugovečnim rešenjem za grejanje.

Estetski dovršeni, UNI kotlovi na pelet se lako integrišu u različite prostore. Njihov moderni dizajn ne samo da doprinosi vizuelnom dojmu prostora, već istovremeno naglašava posvećenost Radijator Inženjeringa spoju stila i funkcionalnosti u svakom proizvodu.

Kotlovi na pelet Uni Plus 25 kW Radijator Inženjering su takođe sinonim za energetsku efikasnost. Sa visokim stepenom iskoristivosti peleta i niskim gubicima energije, ovi kotlovi smanjuju troškove grejanja, čineći ih ekonomičnim i održivim rešenjem za svakodnevne potrebe za toplotom.

U zaključku, Radijator Inženjering UNI kotlovi na pelet predstavljaju idealan spoj tehnološke izvrsnosti, ekološke svesti i elegantnog dizajna. Ova serija predstavlja savremeno rešenje za grejanje koje ne samo da pruža efikasnost, već i odražava posvećenost brenda ka stvaranju održivih i inovativnih opcija u domenu opreme za grejanje.

Plus model u sebi sadrži cirkulacionu pumpu i ekspanzionu posudu.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

740x620x1260mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

220kg

Tip goriva

Pelet

Nominalna snaga

25kW

Grejna površina

130-200m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Kapacitet rezervoara

40-50kg

Količina vode

50l

Prečnik dimovoda

Ø80

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

>93%

Boja

Crvena