Kotlovi na pelet EcoLogic 130 kW ThermoFlux

1.740.591 RSD

Kotlovi na pelet ThermoFlux

Opis

Kotlovi na pelet EcoLogic 130 kW ThermoFlux deo su Termoflux ponude najkvalitetnijih peći. Kotao EcoLogic predstavlja kotao prve klase, koji se nalazi u rangu najboljih i najmodernijih kotlova na evropskom i svetskom tržištu. Kotao na pelet EcoLogic prvo je nastao kao ideja naših najboljih stručnjaka sa renomiranim nemačkim i austrijskim institutima, a danas predstavlja rezultat ove vrhunske saradnje – kotao na pelet najvišeg kvaliteta i najoptimalnijih učinaka.

Thermoflux, sinonim za vrhunsku opremu za grejanje, predstavlja svoj inovativni model kotlova na pelet – ecoLOGIC. Ova serija kotlova ne samo da pruža efikasno grejanje, već takođe postavlja nove standarde u oblasti energetske efikasnosti, održivosti i modernog dizajna, čineći ih prvoklasnim izborom u domenu opreme za grejanje.

ecoLOGIC kotlovi na pelet predstavljaju tehnološki iskorak u oblasti grejanja, koristeći pelete kao ekološki prihvatljiv izvor goriva. Ovi kotlovi pružaju konstantnu toplotu uz minimalne emisije štetnih gasova, naglašavajući predanost Thermofluxa očuvanju životne sredine. Jedna od ključnih karakteristika ecoLOGIC modela je njihova visoka energetska efikasnost. Sa automatskim doziranjem peleta i sofisticiranim sistemima kontrole temperature, ovi kotlovi omogućavaju precizno podešavanje grejanja prema potrebama korisnika, obezbeđujući maksimalnu efikasnost.

Estetski dovršeni, ecoLOGIC kotlovi na pelet unose elegantan dizajn u svaki prostor. Njihov moderni izgled nije samo funkcionalan, već i vizualno privlačan, čineći ih istovremeno izvorom toplote i dekorativnim elementom u domu. EcoLOGIC modeli su rezultat posvećenosti Thermofluxa inovacijama. Sa fokusom na visokoj performansi i održivosti, ovi kotlovi pružaju korisnicima ne samo efikasno grejanje, već i iskustvo koje objedinjuje modernu tehnologiju, energetsku efikasnost i sofisticirani dizajn.

Thermoflux ecoLOGIC kotlovi na pelet su vrhunski izbor za one koji žele spojiti efikasnost, održivost i estetiku u svom sistemu grejanja. Ova serija predstavlja savremenu opremu za grejanje koja odražava najnovije standarde u industriji i pruža udobnost sa minimalnim uticajem na okolinu.

Kotlovi na pelet EcoLogic 130 kW ThermoFlux su izuzetno modernog dizajna. Njegov elegantni izgled čini ga odličnim rešenjem za najrazličitije prostorije, pa je vrhunski saveznik topline: doma, poslovnog prostora, magacina ili bilo kog drugog objekta. Kotao na pelet EcoLogic pruža mogućnost da se korisnik na njega poveže putem interneta i na taj način kontroliše njegov rad. Regulator temperature koji se nalazi na kotlu takođe je efikasan način da upravljate njegovim radom, a ove pogodnosti korisniku obezbeđuju maksimalan komfor i uživanje tokom korišćenja, a sve to uz minimalnu cenu grejanja.

Jednostavno održavanje našeg EcoLogic kotla na pelet još jedna je važna karakterisitika, koja ovaj kotao čini vrhunskim proizvodom. Čišćenje kutija za pepeo vrlo je jednostavno, a potrebno je obavljati ga tek nakon potrošenih 1.000 kg peleta. Kompletno čišćenje kotla potrebno je samo jednom godišnje.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

750kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

7-18,5kg/h

Nominalna snaga

130kW

Grejna površina

950-1100m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Kapacitet rezervoara

200kg

Količina vode

181l

Prečnik dimovoda

Ø250

Visina sredine dimovoda

1950mm

Priključak na vodu

2"

Stepen iskorišćenosti

>91%

Boja

Crvena