Kotlovi na pelet Eco Comfort 25 kW Radijator Inženjering

341.658 RSD

Kotlovi na pelet Radijator Inženjering

Opis

Kotlovi na pelet Eco Comfort 25 kW Radijator Inženjering predstavljaju vrhunac inženjerskog dostignuća. Koristeći pelete kao čist izvor goriva, ovi kotlovi pružaju konstantnu toplotu uz minimalne emisije štetnih gasova, čineći ih odgovornim izborom za održivo grejanje.

Radijator Inženjering, vodeći inovator u oblasti grejanja, s ponosom predstavlja svoj sofisticirani model kotlova na pelet – ECO COMFORT. Ova serija kotlova ne samo da pruža efikasno grejanje, već postavlja nove standarde u energetskoj efikasnosti, tehnološkim inovacijama i ekološkoj odgovornosti, čineći ih pravim izborom u svetu opreme za grejanje. Jedna od ključnih karakteristika ECO COMFORT modela je njihova napredna tehnologija upravljanja.

Sistem automatskog doziranja peleta i precizne kontrole temperature omogućavaju korisnicima optimalno podešavanje grejanja prema njihovim potrebama, čime se postiže maksimalna efikasnost bez gubitka energije. Estetski dovršeni, ECO COMFORT kotlovi unose eleganciju u svaki prostor. Njihov moderni dizajn nije samo funkcionalan, već i vizualno privlačan, čineći ih atraktivnim elementom u enterijeru.

ECO COMFORT modeli su takođe rezultat predanosti Radijator Inženjeringa održivosti. Sa visokom energetskom efikasnošću i minimalnim emisijama štetnih materija, ovi kotlovi ne samo da smanjuju troškove grejanja već i čuvaju okolinu.

Radijator Inženjering ECO COMFORT kotlovi na pelet su sinonim za vrhunsku opremu za grejanje. Ova serija predstavlja spoj performansi, estetike i ekološke svesti, čineći ih idealnim izborom za one koji traže efikasno, moderno i odgovorno rešenje za grejanje svog doma ili poslovnog prostora.

Kotlovi na pelet Eco Comfort 25 kW Radijator Inženjering razvijeni su sa ciljem da „Radijator Inženjering“ ponudi tržištu kotao koji je po svojim mehaničkim i termičkim osobinama izrazito namenjen biomasi kao gorivu. Pri normalnim režimima temperatura dimnih gasova na izlazu je oko 170°C.  Pri maksimalnim režimima je ispod 210°C. Ove vrednosti mogu u svakom trenutku da se očitaju na displeju. Ovi kotlovi poseduju bakarni izmenjivač za priključivanje ventilatora za termičko osiguranje. Svi delovi vodenog dela kotla izrađeni su od bešavnih cevi i kotlovskih limova debljine 4mm i više, u zavisnosti od snage kotla. Samo ložište je napravljeno od masivnih izolacijskih materijala i sivog liva. Kotlovi Eco Comfort se proizvode se u tri varijante snage.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

980x1217x1542mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

428kg

Tip goriva

Biomasa (Pelet i koštice)

Nominalna snaga

25,26kW

Grejna površina

130-200m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Kapacitet rezervoara

150kg

Količina vode

85l

Prečnik dimovoda

Ø160

Priključak na vodu

5/4"

Stepen iskorišćenosti

91,96/92,63%

Boja

Crvena