Kotlovi na pelet Interio 15 kW ThermoFlux

244.358 RSD

Kotlovi na pelet ThermoFlux

Opis

Kotlovi na pelet Interio 15 kW ThermoFlux su kotlovi na pelet modernog dizajna namejenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smestiti u najmanje prostorije. Digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

Thermoflux, lider u oblasti inovacija u grejanju, predstavlja svoj vrhunski model kotlova na pelet – INTERIO. Ova serija kotlova na pelet postavlja nove standarde u efikasnosti grejanja, pružajući korisnicima vrhunsko iskustvo uz istovremeno naglašavanje estetskog i tehnološkog savršenstva, čineći ih idealnim izborom u domenu opreme za grejanje.

INTERIO kotlovi na pelet obezbeđuju visok stepen energetske efikasnosti, koristeći pelete kao čist i obnovljiv izvor goriva. Ovi kotlovi pružaju konstantnu toplotu uz minimalne emisije štetnih gasova, postavljajući temelje za održivo i odgovorno grejanje. Jedna od ključnih prednosti INTERIO modela je njihova napredna tehnologija upravljanja. Sa automatskim doziranjem peleta i sofisticiranim sistemima kontrole temperature, korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim grejanjem, što rezultira optimalnom efikasnošću i udobnošću.

Estetski dovršeni, INTERIO kotlovi na pelet se ističu modernim dizajnom koji se lako integriše u različite enterijere. Njihova elegantna pojava ne samo da čini prostor funkcionalnim već dodaje i estetsku vrednost, stvarajući harmoniju između tehnologije i dizajna.

INTERIO modeli su rezultat Thermofluxove posvećenosti inovacijama. Sa fokusom na visokoj performansi i pouzdanosti, ovi kotlovi na pelet pružaju korisnicima ne samo efikasno grejanje, već i bezbrižno iskustvo kroz intuitivno upravljanje i dugovečnost.

Thermoflux INTERIO kotlovi na pelet su vrhunski izbor za one koji traže spoj tehnološke izvrsnosti i estetske privlačnosti u opremi za grejanje. Ova serija kotlova pruža ne samo efikasno grejanje već i dodatnu vrednost kroz sofisticiran dizajn, čineći ih savremenim rešenjem za udoban i stilizovan dom.

Za sve one koji žele rešiti pitanje zagrejavanja prostora a imaju problem sa smeštajem kotla, Interio 15 predstavlja pravo rešenje i idealan izbor. Kotlovi poseduju vertikalni cevni izmjenjivač toplote i namenjeni su priključenju na sistem centralnog grejanja. Kotlovi su toplotno izolovani te skoro da nemaju gubitke toplote u prostor.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavnu regulaciju temperature, promene opcija i prilagođavanja prema individualnim potrebama i zahtevima korisnika.

Mogućnost programiranog paljenja i gašenja (4 puta dnevno paljenje, 4 puta dnevno gašenje) te mogućnost priključka sobnog termostata pružaju udobnost potpuno automatskog zagrejavanja Vašeg doma kada god to poželite. Kotlovi na pelet Interio 15 kW ThermoFlux spajaju lep dizajn, ekonomično zagrejavanje i udobnost koje pruža centralno grejanje.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

785x610x1240mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

237kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

1-3,6kg/h

Nominalna snaga

15kW

Grejna površina

40-80m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Kapacitet rezervoara

45kg

Količina vode

35l

Prečnik dimovoda

Ø80

Visina sredine dimovoda

278mm

Priključak na vodu

1"

Stepen iskorišćenosti

89,7%

Boja

Crvena

Brend

Thermoflux