Kotlovi na pelet Interio 15 kW ThermoFlux

241.008 RSD

Kotlovi na pelet ThermoFlux

Opis

Kotlovi na pelet Interio 15 kW ThermoFlux su kotlovi na pelet modernog dizajna namejenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smestiti u najmanje prostorije. Digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

Za sve one koji žele rešiti pitanje zagrejavanja prostora a imaju problem sa smeštajem kotla, Interio 15 predstavlja pravo rešenje i idealan izbor. Kotlovi poseduju vertikalni cevni izmjenjivač toplote i namenjeni su priključenju na sistem centralnog grejanja. Kotlovi su toplotno izolovani te skoro da nemaju gubitke toplote u prostor.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavnu regulaciju temperature, promene opcija i prilagođavanja prema individualnim potrebama i zahtevima korisnika.

Mogućnost programiranog paljenja i gašenja (4 puta dnevno paljenje, 4 puta dnevno gašenje) te mogućnost priključka sobnog termostata pružaju udobnost potpuno automatskog zagrejavanja Vašeg doma kada god to poželite.

Kotlovi na pelet Interio 15 kW ThermoFlux spajaju lep dizajn, ekonomično zagrejavanje i udobnost koje pruža centralno grejanje.

 

Pogledajte kalkulator grejanja i ostalu opremu za grejanje ili naš katalog.

KOTLOVI U PONUDI:
Kotlovi na pelet
Kotlovi na čvrsto gorivo
Kotlovi na struju
Kotlovi na gas

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kotlovi na pelet Interio 15 kW ThermoFlux“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.