Kotlovi na pelet MC 35 kW Kepo

345.000 RSD

Kotlovi na pelet Kepo

Opis

Kotlovi na pelet MC 35 kW Kepo Comfort koriste najnoviju tehnologiju kako bi omogućili čist, ekonomičan i ekološki prihvatljiv izvor toplote. Ova serija kotlova koristi pelete kao obnovljiv izvor goriva, obezbeđujući pouzdan i održiv način grejanja. Automatsko doziranje peleta i sofisticirane kontrole temperature čine ovu opremu jednostavnom za upotrebu, prilagođavajući se potrebama korisnika.

Kepo, kao lider u domenu opreme za grejanje, ponosno predstavlja svoj vrhunski model kotlova na pelet, poznat pod imenom COMFORT. Ovi kotlovi predstavljaju spoj inovativnog inženjeringa i udobnosti, pružajući efikasno i moderno rešenje za grejanje domova i poslovnih prostora. Jedinstvena karakteristika Kepo COMFORT kotlova leži u njihovom fokusu na udobnosti. Sa pametnim upravljanjem i intuitivnim interfejsom, korisnici mogu lako kontrolisati temperaturu i raspored rada, pružajući personalizovano iskustvo grejanja. Ovaj aspekt čini ove kotlove ne samo efikasnim već i prilagodljivim potrebama modernog načina života. Estetski dovršeni, Kepo COMFORT kotlovi na pelet unose sofisticiran dizajn u svaki prostor. Njihov elegantan izgled ne samo da doprinosi atmosferi prostora, već ih čini i integrisanim u različite stilske ambijente.

Kepo, s posvećenošću održivim rešenjima za grejanje, pruža visokokvalitetne proizvode koji istovremeno štede energiju i čuvaju životnu sredinu. COMFORT modeli kotlova na pelet su odraz te posvećenosti, nudeći kombinaciju performansi, udobnosti i odgovornosti prema okolini.

U zaključku, Kepo COMFORT kotlovi na pelet su sinonim za efikasno grejanje sa stilom. Sa njihovom inovativnom tehnologijom, udobnim upravljanjem i odgovornim pristupom prema životnoj sredini, predstavljaju idealan izbor za one koji traže kvalitetnu opremu za grejanje. koja istovremeno zadovoljava i estetske i ekološke standarde.

Kotlovi na pelet MC 35 kW Kepo se proizvode u dve izvedbe: AC (sa automatskim čišćenjem gorionika) i MC (sa ručnim čišćenjem gorionika). Modeli se, osim po načinu čišćenja gorionika, ne razlikuju u ostalim tehničkim rešenjima.

 • Povećan stepen iskorišćenja energije
 • Praktičan i brz servis kotlova
 • Dobra izolacija vrata, poklopca za izmenjivače toplote i vodenog dela kotla
 • Vrlo jednostavno čišćenje kompletnih izmenjivača toplote unutar kotla, jednim potezom ruke
 • Veliki gabariti spremnika za pepeo
 • Veliki spremnik za pelet uz mogućnost dogradnje dodatnog spremnika za pelet
 • Kvalitetan gorionik sa dobrim sagorevanjem automatsko čišćenje gorionika (samo kod modela serije AC)
 • Kvalitetna i elegantna završna boja štelujuća brava i vrata kotla
 • Štelujući grejač za potpaljivanje peleta
 • Masivni i pouzdaniji puž za ubacivanje peleta
 • WiFi konekcija za daljinsku kontrolu (opciona ugradnja)
 • Dodatni spremnik za pelet BigTank, kapaciteta 225kg (opciona ugradnja)

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

1040x765x1600mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

410kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

2,1-8,6kg/h

Nominalna snaga

35kW

Grejna površina

170-330m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Kapacitet rezervoara

120kg

Količina vode

98l

Prečnik dimovoda

Ø120

Visina sredine dimovoda

385mm

Priključak na vodu

5/4"

Stepen iskorišćenosti

90,4/91,91%

Boja

Krem