Kotlovi na pelet TKAN 1 20-35 kW Radijator Inženjering

400.250 RSD

Kotlovi na pelet Radijator Kraljevo

Šifra proizvoda: 009KPKT2035RAD Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Kotlovi na pelet TKAN 1 20-35 kW Radijator Inženjering razvijeni su sa ciljem da Radijator Inžinjering ponudi tržištu kotao koji je po svojim mehaničkim i termičkim osobinama izrazito namenjen biomasi kao gorivu.

Koristeći uopšteni pojam Biomsa naravno da se pre svega misli na pelet. Treba istaći i mogućnost loženja sa košticama voća (višnja i trešnja) kao i opiljcima iz drvoprerade. Prilikom korišćenja navedenih goriva podrazumeva se automatska kontrola glavnih parametara rada. Za sve druge oblike sagorevanja biomase konsultovati se sa proizvođačem kotlova.

S druge strane zahtevi tržišta su uvek okrenuti ka što većoj univerzalnosti goriva, tako da je kotlove serije TKAN moguće ložiti i sa čvrstim gorivima (drvetom, ugljem) i tada je loženje ručno. Samo sagorevanje se u ovoj situaciji odvija pod prinudnom promajom ventilatora. Kotlovi na pelet TKAN 1 20-35 kW Radijator Inženjering su u ovim uslovima efikasniji nego njegovi prethodnici koji funkcionišu po principu slobodne promaje. Stepen korisnosti na pelet je preko 90%.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Ostali kotlovi na pelet Radijator Inženjering.

Dodatne informacije

Težina 650 kg
Dimenzije 650 × 110 × 1850 cm
Color

Red

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kotlovi na pelet TKAN 1 20-35 kW Radijator Inženjering”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *