Kotlovi na pelet ThermoFlux Interio 22 kW

196.000 RSD

Kotlovi na pelet ThermoFlux

Opis

Kotlovi na pelet Thermoflux Interio 22 je kotao na pelet modernog dizajna namejenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smestiti u najmanje prostorije. Spremnik peleta kapaciteta 50 kg .Digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

Za sve one koji žele rešiti pitanje zagrejavanja prostora a imaju problem sa smeštajem kotla, Interio 22 predstavlja pravo rešenje i idealan izbor. Kotlovi poseduju vertikalni cevni izmjenjivač toplote i namenjeni su priključenju na sistem centralnog grejanja. Kotlovi su toplotno izolovani te skoro da nemaju gubitke toplote u prostor.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavnu regulaciju temperature, promene opcija i prilagođavanja prema individualnim potrebama i zahtevima korisnika.

Mogućnost programiranog paljenja i gašenja (4 puta dnevno paljenje, 4 puta dnevno gašenje) te mogućnost priključka sobnog termostata pružaju udobnost potpuno automatskog zagrejavanja Vašeg doma kada god to poželite.

Kotlovi na pelet Thermoflux Interio 22 spajaju lep dizajn, ekonomično zagrejavanje i udobnost koje pruža centralno grejanje.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati. Ostali kotlovi na pelet.

Dodatne informacije

Color

Blue

Size

32, 34, 36, 38

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Kotlovi na pelet ThermoFlux Interio 22 kW”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

×
×

Cart