Kotlovi na pelet Pelling 50 kW ThermoFlux

327.423 RSD

Kotlovi na pelet ThermoFlux

Opis

Kotlovi na pelet Pelling 50 kW ThermoFlux su peći najvišeg kvaliteta. Ovaj toplovodni kotao na pelet karakteriše visoka tehnologija zagrevanja, moderan dizajn i savremena konstrukcija. Kotao Pelling preporučujemo za zagrevanja prostora kao što su kuće, stambene jedinice i manji industrijski objekti.

Thermoflux, sinonim za vrhunsku opremu za grejanje, predstavlja svoj inovativni model kotlova na pelet – PELLING. Ova serija kotlova ne samo da pruža efikasno i ekonomično grejanje, već takođe postavlja nove standarde u domenu tehnoloških inovacija i očuvanja životne sredine, čineći ih premijernim izborom u opremi za grejanje.

PELLING kotlovi na pelet su predstavnici održivog grejanja, koristeći pelete kao čist i obnovljiv izvor goriva. Ovi kotlovi pružaju konstantnu toplotu uz minimalne emisije štetnih gasova, doprinoseći smanjenju ekološkog otiska i čuvanju prirode. Jedna od ključnih karakteristika PELLING modela je njihova visoka energetska efikasnost. Sa automatskim doziranjem peleta i naprednim sistemima kontrole temperature, ovi kotlovi omogućavaju precizno podešavanje grejanja prema potrebama korisnika, obezbeđujući maksimalnu efikasnost.

Estetski dovršeni, PELLING kotlovi na pelet unose elegantan dizajn u svaki prostor. Njihov moderni izgled nije samo funkcionalan, već i vizualno atraktivan, čime postaju ne samo izvor toplote već i estetski dodatak u domu.

PELLING modeli su rezultat posvećenosti Thermofluxa inovacijama. Sa fokusom na pouzdanosti i tehnološkom unapređenju, ovi kotlovi pružaju korisnicima ne samo ekonomično grejanje, već i intuitivno iskustvo upravljanja. Kotlovi na pelet Pelling 50 kW ThermoFlux izrađeni su od čeličnog lima najvišeg kvaliteta, što mu garantuje dugotrajnost. Prilikom kupovine kotla Pelling, možete ga urediti po svojoj želji – sami birate stranu na kojoj će biti spremnik za pelet, a imate i mogućnost izbora proširenog spremnika, koji ima veći kapacitet od standardnog.

Thermoflux PELLING kotlovi na pelet su sinonim za vrhunsku opremu za grejanje. Ova serija kotlova donosi spoj performansi, energetske efikasnosti i estetskog dizajna, čineći ih idealnim izborom za one koji žele kombinaciju savremene tehnologije, ekološke svesti i stilizovanog grejanja u svom domu.

 

PDF prospekt
Prospekt

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

1098x810x1385mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

436kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

3,5-11,1kg/h

Nominalna snaga

50kW

Grejna površina

350-450m²

Cirkulaciona pumpa

Ne

Ekspanziona posuda

Ne

Kapacitet rezervoara

110kg

Količina vode

120l

Prečnik dimovoda

Ø120

Visina sredine dimovoda

1440mm

Priključak na vodu

5/4"

Stepen iskorišćenosti

>91%

Boja

Crvena