Kotlovi na pelet TKAN 2 40-50 kW Radijator Inženjering

461.318 RSD

Kotlovi na pelet Radijator Kraljevo

Opis

Kotlovi na pelet TKAN 2 40-50 kW Radijator Inženjering razvijeni su sa ciljem da Radijator Inžinjering ponudi tržištu kotao koji je po svojim mehaničkim i termičkim osobinama izrazito namenjen biomasi kao gorivu.

Koristeći uopšteni pojam Biomasa naravno da se pre svega misli na pelet. Treba istaći i mogućnost loženja sa košticama voća (višnja i trešnja) kao i opiljcima iz drvoprerade. Prilikom korišćenja navedenih goriva podrazumeva se automatska kontrola glavnih parametara rada. Za sve druge oblike sagorevanja biomase konsultovati se sa proizvođačem kotlova.

S druge strane zahtevi tržišta su uvek okrenuti ka što većoj univerzalnosti goriva, tako da je kotlove serije TKAN moguće ložiti i sa čvrstim gorivima (drvetom, ugljem) i tada je loženje ručno. Samo sagorevanje se u ovoj situaciji odvija pod prinudnom promajom ventilatora. Kotlovi na pelet TKAN 2 40-50 kW Radijator Inženjering su u ovim uslovima efikasniji nego njegovi prethodnici koji funkcionišu po principu slobodne promaje. Stepen korisnosti na pelet je preko 90%.

Pogledajte ponudu prateće opreme i koje proizvode izabrati.  Ostali kotlovi na pelet Radijator Inženjering.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kotlovi na pelet TKAN 2 40-50 kW Radijator Inženjering“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.