Kotlovi na pelet Kompakt 35 kW Biomegal

293.437 RSD

Kotlovi na pelet Biomegal

Opis

Kotlovi na pelet Kompakt 35 kW Biomegal su odraz Megalove posvećenosti korisnicima koji traže ekonomična i održiva rešenja za grejanje. Ovi kotlovi koriste pelete kao čist izvor goriva, omogućavajući konstantno održavanje toplote uz minimalan uticaj na okolinu. Automatsko doziranje peleta i napredni sistemi kontrole temperature čine ih izuzetno jednostavnim za upotrebu, pružajući efikasno grejanje bez nepotrebnog gubitka energije.

Megal, predstavnik vrhunske opreme za grejanje, ponosno iznosi svoj inovativni model kotlova na pelet – BIOMEGAL. Ova serija kotlova predstavlja spoj visokih performansi, energetske efikasnosti i ekološke odgovornosti, postavljajući nove standarde u domenu opreme za grejanje.

Jedna od ključnih karakteristika BIOMEGAL kotlova je njihova sposobnost prilagođavanja različitim potrebama korisnika. Sa inteligentnim kontrolama i programabilnim opcijama, korisnici mogu precizno upravljati svojim grejanjem, obezbeđujući optimalnu toplotu u skladu sa svojim preferencijama. Estetika i funkcionalnost idu ruku pod ruku u dizajnu BIOMEGAL kotlova. Sa modernim i kompaktnim izgledom, ovi kotlovi se lako integrišu u različite prostore, pružajući ne samo toplotu već i estetski doprinos enterijeru.

Megal, kao lider u industriji opreme za grejanje, ne zaboravlja ni na odgovornost prema okolini. BIOMEGAL kotlovi na pelet su koncipirani sa niskim emisijama štetnih gasova i visokom energetskom efikasnošću, čineći ih odgovornim izborom za one koji teže očuvanju prirode.

U konačnom smislu, kotlovi na pelet Kompakt 35 kW Biomegal predstavljaju idealan spoj efikasnosti, jednostavnosti upotrebe i brige o životnoj sredini. Ova serija kotlova nije samo sredstvo za grejanje prostora, već i simbol inovacija i posvećenosti pružanju vrhunskih rešenja za grejanje domova.

Zbog kompaktnog dizajna kotao zauzima malo prostora i lako se postavlja.Spremnik kapaciteta od 45kg/70kg,digitalna regulacije (dnevna i nedeljna) i vertikalno postavljeni izmenjivaci toplote omogućavaju ekološku I ekonomičnu potrošnju goriva (peleta). Brzo i jednostavno čišćenje omogućeno je pomoću dodatne piksle za pelet koja se vadi i ručkom za čišćenje unutrašnjosti kotla. Garancija od 5 godina na kotao i 2 godine na elektroniku.

Kompakt modeli u sebi sadrže pumpu i ekspanzionu posudu.

Dodatne informacije

Dimenzije (DxŠxV)

750x560x1375mm

Tip kotla

Čelični

Masa kotla

270kg

Tip goriva

Pelet

Potrošnja goriva

1,2-7,8kg/h

Nominalna snaga

35kW

Grejna površina

250-300m²

Cirkulaciona pumpa

Da

Ekspanziona posuda

Da

Kapacitet rezervoara

70kg

Količina vode

75l

Prečnik dimovoda

Ø100

Priključak na vodu

5/4"

Stepen iskorišćenosti

93%

Boja

Crvena